Despre autoare și colaboratori

Am început aceste proiecte artistice cu gândul la noi. Mi-am propus să fac loc în viețile tumultoase pentru bucurie, frumusețe, joc și relaxare, așa cum le oferă ochilor și minților noastre câte o poezie.

Compun de pe vremea când aveam zece ani.  Și lucrez încă într-un stil "efervescent". Am perioade lungi în care nu scriu poezii. Apoi revin cu o viziune nouă, absorbită complet de procesul creației. 

Mi-au trebuit însă mulți ani până când m-am hotărât să public. Și până când am acceptat că rostul acestui har este să fie împărtășit. Le mulțumesc și aici prietenilor și cunoscuților care m-au susținut și încurajat să fac saltul, de la creațiile ascunse în sertar, la ceea ce astăzi vedeți.

Alături de mine, se află oameni minunați, care îmi împărtășesc viziunea și își aduc contribuția, prin talentul și entuziasmul lor:

Alina Elena Miron deține o combinație rară de calități. Pasionată de scris, de fotografie și de arta culinară, ea caută și reflectă perfecțiunea în ceea ce face.

Anne Marie Lazăr este un tânăr make-up artist. Curioasă și dornică de perfecționare, ea are abilitatea de a oferi soluții practice și originale.

Andra este îndrăgostită de flori, așa cum puțini oameni cunosc să fie iubitori de ceva. Îi descoperi pasiunea în fiecare gest, acțiune, cuvânt, idee.

Sper ca oameni minunați să continue să apară în viața mea și să-mi ofere bucuria de a-i adăuga în lista celor care contribuie la creațiile pe care vi le împărtășesc.

Inspirație!